Ook voor dit jaar zullen we als TFC diverse leuke activiteiten organiseren om Vrij in Albanië onder de aandacht te (blijven) brengen. Maar ook om een stukje verbinding tot stand te brengen en natuurlijk inkomsten te genereren. Ons VIA team heeft er al zin in en we hopen jullie de komende tijd ook enthousiast te maken. We lichten hierbij alvast een tipje van de sluier op van wat er op de planning staat.

Bidden met VIA

Deze actie is al van start gegaan op 31 januari. We zijn heel blij dat er de eerste keer al zoveel mensen meededen met Bidden voor VIA; vanaf ongeveer 25 locaties werd er mee gebeden. Het werk dat Johan en Willeke mogen doen vanuit de kerken daar werd heel zichtbaar tijdens deze avond. Bijzonder om echt te zien voor welke gezinnen zij, en wij, mogen bidden en welke problematiek er leeft. Doe je volgende keer op 27 maart ook (weer) mee?

Verbinding rondom Pasen

Rond Pasen zullen we de verbinding aangaan met Johan en Willeke en hun werk in Albanië. Hoe? We verklappen nog niet wat we precies gaan doen, maar je kan vast nadenken over wat Pasen voor je betekent en hoe je vorm geeft aan Pasen! De komende maand ga je meer lezen over deze actie!

Sportief event

We raden je aan om alvast aan je conditie te gaan werken, want in juni hopen we een verbindend en sportief event te organiseren. Samen met en voor de leden van de deelgenoten gemeenten en leden uit de Hervormde gemeente Monster. De eerste vergaderingen van de organisatie zijn al geweest en het enthousiasme is er van onze kant in ieder geval! Zelfs van de niet-sportieve leden. We gaan ons best doen om dit enthousiasme over te brengen. Abel en Mirjam laten vast zien wat we gaan doen:-).

Groentepakket

Na het grote succes van vorig jaar hopen we ook dit jaar weer de groentepakketten actie te organiseren. Wat hebben er vorig jaar veel mensen keihard gewerkt om alle pakketten samen te stellen. En wat bijzonder dat de pakketten bij meerdere plaatsen in Nederland gretig aftrek vonden. Dit alles ook met dank natuurlijk aan alle leveranciers. We zouden graag in 2023 dit succes evenaren en gaan ons uiterste best doen om weer een heel mooi, gevarieerd pakket samen te stellen.

Kaartenactie

En natuurlijk zijn het hele jaar door de mooie kaarten te koop die TFC-lid Colinda speciaal heeft ontworpen voor VIA. Met de door Johan en Willeke gekozen teksten kan je mensen om je heen bemoedigen en inspireren. En ze staan om heel stijlvol als decoratie in huis:-).