TFC in actie

Tijdens een TFC brainstormsessie met de lockdown nog in volle gang werd besloten dat we een online quiz zouden organiseren. Gerdien, Gerco en Wout bogen zich over de organisatie en het bedenken van alle vragen. Op 25 februari was het zover; onze eerste gezamelijke TFC actie ging van start. Na flink wat zweten vanwege onverwachte, maar net op tijd opgeloste technische problemen, begon om 19.30 de VIA quiz. De stemming zat er al snel in.

Het publiek was strijdlustig en scherp. Wout was helemaal in vorm als techniekmaster; het enthousiasme van quizmaster duo Ger & Ger spatte van het scherm en chat support team Colinda en Fieneke beantwoordde geduldig alle vragen. Mental support team Theo, Johan en Willeke maakten het af met hun aanmoedigingen. En uiteraard Matthijs die ons vergezelde in gebed.

Ondanks wat vreemde wendingen in de quiz (zoals goede antwoorden die door het kahoot systeem fout gerekend werden) kwam er toch een winnaar uit de bus; De familie Van Spronsen won glansrijk en bemachtigde een beker en de felbegeerde Albanese taart die Willeke had gebakken. Evenals nr 2 en 3.

En het mooie is: op een leuke manier zijn alle deelnemers nu goed op de hoogte geraakt van de missie van Johan en Willeke in Albanie. We gaan het dus zeer waarschijnlijk nog wel eens vaker doen.

En door naar de Groente en fruit pakketten

Meteen na de VIA quiz ging Theo in volle vaart aan de slag met het organiseren van de groente- en fruitpakket actie. Leveranciers, medewerkers en bezorgers worden geregeld en natuurlijk genoeg afnemers. Want met deze actie hopen we een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het bedrag dat dit jaar nodig is voor Johan en Willeke. En voor onze klanten een gevarieerd pakket voor een mooie prijs. Gelukkig hebben we Gerco als penningmeester en regelt hij dat alle bedragen overgemaakt kunnen worden en goed terecht komen.

Tot 1 april kan er besteld worden via deze website en op 8 april kunnen de pakketten afgehaald worden in Monster, Gouda of Amersfoort. Bij bedrijven kan er ook geleverd worden.