Opbrengst groente- en fruitpakkettenactie!

Wat een spektakel! De groente- en fruitpakketten actie. Veel vrijwilligers hebben zich in de afgelopen weken hard gemaakt om deze actie op touw te zetten. Pakketten werden door het hele land besteld, van Monster tot Hulshorst en van Haaften tot Amersfoort. In het weekend van 8 en 9 april werden de pakketten getransporteerd, maar daar ging eerst een gezellige en energieke avond aan vooraf…

Op donderdagavond 7 april zijn er met veel enthousiasme en energie maar liefst 1400 groente- en fruitpakketten samengesteld. Door een enthousiast team aan vrijwilligers (van jong tot ouder!) werden er handenvol appels, heel veel bakken druiven, pallets met uien en vele stronken broccoli in dozen gestopt.

En dank aan TeVe Bouwbedrijf hun bedrijf beschikbaar stelde om deze te transformeren tot een groentehal compleet met lopende band! 

Op vrijdag 8 april was het druk aan de Havenstraat. Auto’s reden af en aan om de pakketten op te halen of te bezorgen. Ook kwamen er diverse enthousiastelingen vanuit Amersfoort, Hulshorst, Gouda en Haaften om een hele lading pakketten op te halen. De pakketten waren voor een aantal groter dan gedacht, dus moest er op een nogal creatieve manier gedacht en gehandeld worden om deze pakketten toch op bestemming te krijgen. (Volgende keer toch maar met een aanhanger, vrachtwagen of bestelbus? ;-))

En wat een prachtig eindresultaat. Want met deze actie is maar liefst een nettobedrag van 21.283,50 euro opgehaald voor het zendingswerk van Johan en Willeke! Dat is een prachtig opbrengst, waar we enorm dankbaar voor zijn. Ook zijn we dankbaar voor iedereen in de organisatie en natuurlijk ook voor de leveranciers die van harte bereid waren om producten te leveren tegen een laag tarief of juist een gift deden!

Dit hoge aantal is ook te danken aan de inzet van iedereen die zijn of haar best heeft gedaan om het pakket enthousiast te promoten op het werk, in de familie en in de kerk. Zowel uit onze gemeente, deelgenotengemeenten en familie- en vriendenkring. Ook de kinderen van de clubs hebben in familiekring en omgeving pakketten verkocht.

Onwijs bedankt. En natuurlijk: dank aan God!