Website, taart en…. mooie berichten!

Sinds november is de TFC actief. In deze opstartfase komen we elke maand bij elkaar. Tijdens deze ontmoetingen maken we plannen, praten we elkaar bij en bidden we voor elkaar. Vaak onder het genot van een lekker taartje – gemaakt door Willeke. We geven je graag een inkijkje…

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de website www.vrijinalbanie.nl operationeel te maken. Tijdens de TFC vergadering van 10 januari werd om exact 20.30 uur de website feestelijk door Johan gelanceerd. En Johan had zijn debuut live op Instagram! Het resultaat mag er zijn: een functionele en professionele website.

opening website

De laatste werkdag voor Willeke en een klein afscheidsmomentje voor Johan hebben afgelopen maand plaatsgevonden. Het officiële afscheid van Willeke bij het Leger des Heils staat gepland op 20 januari en een groots afscheid van Johan bij de ‘eigen firma’ hoopt in het voorjaar plaats te vinden.

Verder zijn er contacten gepland met diverse kerkelijke gemeenten om ‘Deelgenoten’ te worden. Maar ook fondswervingsacties, zoals het verkopen van groentepakketten, het organiseren van een ontbijtactie en wat de mogelijkheden zijn voor een online Pub-quiz zijn de revue gepasseerd.

Ook krijgen we een update van de financiële mannen: er is in de afgelopen weken al door verschillende personen een bedrag gedoneerd. Een mooi bedrag om 2022 mee te starten, dus iets waar we dankbaar voor zijn!

Laten we vooral Johan, Willeke, Abel en Mirjam niet vergeten in onze gebeden, zeker nu ze ook het Albanees eigen proberen te maken.

Na de vergadering krijgen we nog een berichtje van Willeke in de groepsapp. Ze verwoordt het spontaan: ‘Ik moet mezelf af en toe even knijpen hoor… dat dit gewoon allemaal echt is en gaat gebeuren’.