Steun onze missie!

De missie van Vrij in Albanië kan alleen met jouw steun. Om het werk van Johan en Willeke mogelijk te maken kun je jouw gift op verschillende manieren geven.

Gift via de bank

Je kunt een gift overmaken op rekeningnr. NL91INGB0690762445 t.n.v. GZB o.v.v. Vrij in Albanië, AL.3.321.

De GZB is ANBI geregistreerd waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Zendingsmaatje

Je kunt als Zendingsmaatje periodiek steunen. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding en vul je bijdrage in. LET OP: Vergeet niet om het vinkje ‘Ik meld mij aan via de TFC’ aan te zetten.

Periodieke gift (ANBI)

Het is ook mogelijk om een periodieke schenking/gift te geven aan Vrij in Albanië. Dit is een structurele gift, voor minimaal 5 jaar, waarbij minimaal 1x per jaar een vast bedrag wordt uitgekeerd. Dit kan via de GZB als ANBI en hiervoor kan een formulier ingevuld worden via deze link.

Zakelijke gift

Wanneer je als bedrijf een gift wil doneren kun je contact opnemen met de TFC via mail@vrijinalbanie.nl

Rapportage 2022

Als thuisfrontcommissie mogen we terugkijken op een indrukwekkend en gezegend 2022. Het jaar waarin Johan en Willeke afscheid namen van het vertrouwde Nederland om te vertrekken naar Albanië. We zijn dankbaar dat ze nu al een half jaar in het land wonen en dat Albanië steeds meer als thuis voelt. Natuurlijk wisselen mooie momenten zich soms ook af met moeilijke momenten, maar de betrokkenheid van vrienden, familie, en gemeente is een grote steun voor hen. Jullie persoonlijke contacten, kaartjes, gebed en financiële steun hebben Johan en Willeke en de thuisfrontcommissie geholpen om het nodige werk met passie te kunnen doen. 

Jaarlijks wordt er vanuit de GZB verwacht dat de thuisfrontcommissie €35.000 bijdraagt aan de uitzending van Johan en Willeke. Terugkijkend op het afgelopen jaar mogen we jullie mededelen dat deze benodigde financiële middelen voor 2022 ontvangen zijn! We mogen zelfs een mooie reserve meenemen naar het komende jaar, wat een grote reden is tot dankbaarheid. In het cirkeldiagram kunt u zien uit welke inkomstbronnen het benodigde bedrag is opgebouwd. Ook het komend jaar willen we weer leuke activiteiten organiseren om deze betrokkenheid voort te zetten naar de komende jaren. Dankt u God ook in uw gebed voor dit mooie resultaat? Meeleven, meegeven, meebidden… Op naar 2023!’