Op vrijdag 30 december werd de jaarlijkse Snertparty georganiseerd in Monster. Het evenement dat in teken staat van gezellig samenzijn als kerkelijke gemeente ter afsluiting van het jaar. Dit keer ook op afstand met Johan en Willeke in Albanië!

Nadat de eerste winterse lekkernijen, zoals glühwein, snert en oliebollen naar binnen waren gewerkt, belden om 18.00 uur Mirjam, Abel, Willeke en Johan in. Zo waren zij ook (op afstand) aanwezig middels een videoverbinding. Een korte ontmoeting, waarin Johan en Willeke meer verteld hebben over het leven en hun ervaringen in Albanië. Een mooi moment, waardoor de thuisgemeente in Monster weer even werd bijgepraat én we even naar elkaar konden zwaaien!

Zoals Willeke achteraf zei: “Mooi om dan even zoveel vertrouwde mensen te zien, dan zou je graag even door het beeld heen willen stappen!”

Daarnaast heeft dit event ook nog een mooi geldbedrag opgeleverd van 950,00 euro, waar we als thuisfrontcommissie weer erg dankbaar voor zijn. Een goede start van het nieuwe jaar!