Bestel je groente- en fruitpakket

Koop een groente- en fruitpakket en draag bij aan de missie van Johan en Willeke in Albanië en Kosovo! Vanuit de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) worden zij met hun kinderen Abel en Mirjam uitgezonden.

Zij gaan wonen in Albanië en werken met verschillende kerken in Albanië en Kosovo. Zij zullen kerkleiders trainen, het jeugdwerk meer vorm geven en diaconale activiteiten verder ontwikkelen.

Samen met de christenen in deze landen gaan zij ontdekken hoe je vorm kunt geven aan geloven. Delen van geloof, hoop en liefde en zoeken naar het plan van onze Heer!

Praktische informatie:

Kosten: €17,50 per groente- en fruitpakket

Afhaaldatum: vrijdag 8 april tussen 10:00 en 17:00 uur

Locatie: Havenstraat 54 in Monster

Bestellen is mogelijk tot 1 april 2022

Afhaallocaties

Het is ook mogelijk om de groentepakketten af te halen in Gouda of Amersfoort. Kies hiervoor het juiste product hieronder.

Zakelijk

Voor bedrijven, organisaties kan een factuur verzonden worden vanuit een ANBI ivm giften. Hiervoor kun je de bestelling mailen naar bestelling@vrijinalbanie.nl

[av_productlist categories='42' show_images='yes' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='dropdown' prod_order='' offset='0' columns='2' items='9' paginate='no' link_behavior='add_cart' alb_description='' id='' custom_class='' template_class='' element_template='' one_element_template='' av_uid='av-l0huw6s5' sc_version='1.0']