Paasgroet uit Albanië

Een Paasgroet uit Albanië. Maar ook een inkijkje ‘hoe Pasen wordt gevierd? en wat ‘Pasen voor jou betekent?’.

 

En hoe leuk is het om een groet te verzenden naar de zusters en broers in Albanië. Daarom willen we je vragen om een Paasgroet te maken. Dat mag op allerlei manieren, een foto, filmpje, lied, gedicht. Misschien wel met je gezin, je gemeente of met vrienden. Het zou mooi zijn als je antwoord geeft op de vragen:

  • Hoe vier jij Pasen?
  • Wat betekent Pasen voor jou?

Dit kun je delen via Instagram, Facebook of Youtube met #PasenVIA of mail het naar paasgroet@vrijinalbanie.nl

 

Gebed voor onze voorganger

De drukte van het ‘alleen’ voorganger zijn valt onze voorganger zwaar. Er zijn veel zorgen in de gemeente, het ontbreken van een vast leidersteam is zwaar en daarnaast is er een grote financiële druk. Bidden jullie voor Fetije en haar dochter Lela, die samen bijna alle taken op zich nemen?

Gebed voor het leren van de Albanese taal

We starten vanaf deze week met ontmoetingen met een Albanese dame, zij spreekt alleen Albanees, zodat wij meer en beter kunnen oefenen met de taal in de praktijk.

Dank voor de komst van onze nieuwe collega

Deze week kwam onze nieuwe collega, Wilma de Vries naar Albanië. Ze hoopt ook in het Fokusi-programma te gaan werken en zal vooral gericht zijn op het medische aspect. We zijn dankbaar met haar komst en het mooie contact wat we met haar hebben.

Events 2023

HOMEMADE

Fokusi centraal

ZON & IJS

Bidden zonder grenzen

Dank voor de gebedsmomenten

Dank voor de gezamenlijke gebedsmomenten in vrijheid.