Bidden met VIA 25 maart

Dankbaar voor voorspoedig paspoortproces

Op dit moment zijn wij in Skopje, Noord-Macedonië  i.v.m. de aanvraag voor Julia’s paspoort.
We zijn dankbaar dat we gisteravond veilig aan kwamen, na een mooie tocht door de bergen. En dat het is gelukt om het vandaag rond te krijgen. Ondanks dat de pasfoto nogal wat voeten in de aarde had.

Bidden voor Anna en Blerina

Willen jullie bidden voor Anna en Blerina? Twee zusjes, die we meerdere keren per week treffen op een kruispunt op weg naar school. Zij gaan niet naar school omdat ze op straat voedsel en geld verzamelen.
Dank voor de gesprekjes en het contact wat we met hen hebben. Bid om bescherming voor hen.

Bidden voor vormgeven van Fokusi

Bidt u mee dat we ontdekken hoe we samen met onze lokale collega’s en alle betrokken partners van Fokusi in Albanië Fokusi de komende jaren kunnen vormgeven?

Dank voor de betrokkenheid en samenwerking

Dankt u mee voor de betrokkenheid van en samenwerking met verschillende mensen door het land heen. Op 27 februari hadden we een bijzondere dag. Samen met onze lokale collega’s en alle betrokken partners van Fokusi in Albanië hebben we nagedacht over ‘lokaal eigenaarschap’.

Mimosa & Armoede

Bidden voor taalvaardigheid

Bidt u mee dat het ons het komende halfjaar steeds beter lukt om meer diepgaandere gesprekken in het Albanees te kunnen volgen en voeren?

Dankbaar voor hernieuwde energie voor 2024

We zijn vol hernieuwde energie weer aan de slag gegaan en kijken vol verwachting uit welke plannen God heeft voor 2024.

Dankbaar voor onze verjaardagen

We zijn vierden onze verjaardagen en zijn dankbaar voor gezondheid en zovele zegeningen in onze leven.

Verlofperiode

Van 17 t/m 30 juni komen Johan en Willeke Vrij weer langs bij de thuis- en deelgenotengemeenten.

Bij het zendingswerk hoort namelijk dat zij één keer per twee jaar naar Nederland komen voor een verlofperiode. In deze periode is het de bedoeling dat ze (waar mogelijk) de thuis- en deelgenoten gemeenten bezoeken en hen bijpraten en informeren over het leven en werken in een ander land, in dit geval Albanië. Afgelopen jaar mochten zij al een aantal gemeenten ontmoeten tijdens het Meet&Move event of in hun gemeente tijdens een kerkdienst. Dat waren mooie ontmoetingen en daar kijken zij dankbaar op terug. Mooi om verbonden te zijn! Naast het bezoeken van gemeenten is de verlofperiode ook een periode voor het regelen van bijvoorbeeld medische zaken die in Nederland moeten gebeuren en voor ontmoeting met de GZB in Nederland. Uiteraard hopen Johan en Willeke u en jou zeker te ontmoeten op één van de contact momenten in een gemeente!